Анкета

Одвојте 1 минута од вашето време и одговорете на анкетата!

Темата е : Што му фали најмногу на Охрид?

[poll id="4"]

2013-2015 All rights reserved ® © Ohrigani.com |Забрането е преземање или копирање на содржина од Ohrigani.com без претходна дозвола.|